Reserveringen

Het Sportpark

In het Sportpark kunnen zowel particulieren als (sport)verenigingen terecht om hun favoriete sport uit te oefenen. Er is een polyvalante sporthal, een dans- en turnzaal, een dojo en een vergaderzaal ter beschikking. Buiten ligt er een voetbalveld met natuurgras en een omnisportveldje in kunstgras. Alle sportaccommodatie kan via deze module gereserveerd worden.

Een zaal of terrein dient maximum 24 uur voor de start ervan gereserveerd te worden. Indien je onverwacht toch op kortere termijn een zaal wil reserveren, kan je contact opnemen met de dienst Vrije Tijd. Annuleren kan kosteloos tot 3 dagen voor aanvang van de reservatie.

Voor het sportpark geldt een aangepast gebruikersreglement, hierin kan je ook alle tarieven terugvinden. Je kan dit hier raadplegen.

Meer informatie over een seizoensreservatie kan opgevraagd worden via: sport@hove.be

 

Verhuur gemeentelijke lokalen

Verenigingen, particulieren en bedrijven kunnen gebruik maken van zaal Da Capo (Lintsesteenweg 1A), een mooie locatie voor recepties, feesten,… Opgelet: fuiven of dansfeesten zijn er niet toegestaan!
Verenigingen die lid zijn van een Hovese adviesraad of hun zetel in Hove hebben, kunnen de lokalen in het gemeentelijk centrum De Markgraaf (Kapelstraat 8),  het Kostershuisje (Kapelstraat 6) en de aula van de A. Rodenbachschool (Onderwijsstraat 19) reserveren.

 

Een lokaal moet minimum 14 dagen vooraf gereserveerd worden. Indien je onverwacht toch op kortere termijn een zaal wil reserveren, kan je contact opnemen met de dienst Verhuur via verhuurlokalen@hove.be
De uren die je hieronder reserveert zijn gelijk aan het openen en sluiten van het lokaal, hou dus rekening met eventuele voorbereidingen en de opruim. De lokalen worden tot ten laatste 23u ter beschikking gesteld.
Vergeet niet voor ieder gebruik vooraf telefonisch de nodige afspraken te maken met de conciërge: 0496/559651.

 

Het gebruikers- en retributiereglement, met daarin alle tarieven, kan je hier raadplegen. Bij reservatie van één of meerdere bovenstaande lokalen ga je hiermee akkoord.

Betaling
Voor alle reservaties in de sporthal en de gemeentelijke lokalen worden er op het einde van de maand (waarin de reservatie plaatsvindt) facturen uitgestuurd via email.Snelle reservering
     
Open the calendar popup.

Activiteiten en locaties doorlopen

A-Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Badminton
Basketbal competitie
Basketbal training
Bedrijfsactiviteit
Clubactiviteit
Concerten
Cursus
Dans
Eetgelegenheid
Feestgelegenheid
Gevechtssport training
Handbal
Items per page:
select
Titel
Activiteit

A-Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

A. Rodenbachschool
Da Capo
De Markgraaf
Gemeentehuis
Het Sportpark
Kostershuisje
1
Items per page :
select

A-Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Alles
1
Items per page :
select

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!