Reserveringen

Het Sportpark

In het Sportpark kunnen zowel particulieren als (sport)verenigingen terecht om hun favoriete sport uit te oefenen. Er is een polyvalante sporthal, een dans- en turnzaal, een dojo en een vergaderzaal ter beschikking. Buiten ligt er een voetbalveld met natuurgras en een omnisportveldje in kunstgras. Alle sportaccommodatie kan via deze module gereserveerd worden.

Een zaal of terrein dient maximum 24 uur voor de start ervan gereserveerd te worden. Indien je onverwacht toch op kortere termijn een zaal moet reserveren, kan je contact opnemen met de dienst Vrije Tijd. Annuleren kan kosteloos tot 3 dagen voor aanvang van de reservatie.

Voor het sportpark geldt een aangepast gebruikersreglement, hierin kan je ook alle tarieven terug vinden. Je kan dit hier raadplegen.

Meer informatie over een seizoensreservatie kan opgevraagd worden via: sport@hove.be

 

Verhuur gemeentelijke lokalen

Particulieren en bedrijven kunnen Da Capo (Lintsesteenweg 1A) huren, een mooie locatie voor recepties, feesten,…  Opgelet: fuiven of dansfeesten zijn er niet toegestaan!

Als de vereniging lid is van een Hovese adviesraad of zijn zetel in Hove heeft, kan je de lokalen  gelegen in het gemeentelijk centrum De Markgraaf (Kapelstraat 8),  het Kostershuisje (Kapelstraat 6) en de A. Rodenbachschool (Onderwijsstraat 19) huren.

Een lokaal moet minimum 10 dagen vooraf gereserveerd worden. Indien je onverwacht toch op kortere termijn een zaal moet reserveren, kan je contact opnemen met de dienst Verhuur. Annuleren kan kosteloos tot 10 dagen voor aanvang van de reservatie.

De uren die je straks zal opgeven zijn gelijk aan het openen en sluiten van het lokaal.

Het gebruikers- en retributiereglement, met daarin alle tarieven, kan je hiervoor raadplegen.

Hieronder kan je de beschikbaarheid van de gewenste ruimte nagaan. Als je voor de eerste keer een zaal, terrein of lokaal reserveert, zal je je moeten registreren.


Betaling

Voor alle goedgekeurde reservaties zal u aan het einde van de maand waarin de reservatie plaatsvindt een factuur ontvangen per mail.

Snelle reservering
     
Open the calendar popup.

Activiteiten en locaties doorlopen

A-Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Badminton
Basketbal competitie
Basketbal training
Bedrijfsactiviteit
Cursus
Dans
Eetgelegenheid
Feestgelegenheid
Gevechtssport training
Handbal
Kleutersportdagen
Korfbal Competitie
123
Items per page:
select
Titel
Activiteit

A-Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

A. Rodenbachschool
Da Capo
De Markgraaf
Het Sportpark
Kostershuisje
1
Items per page :
select

A-Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Alles
1
Items per page :
select

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!